کد خبر: 3721284
تاریخ انتشار : ۱۹ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۳:۳۰
رئیس تبلیغات اسلامی رشت:

زیرساخت های فرهنگی و تبلیغی در طرح های سالم سازی سواحل ضعیف است

گروه اجتماعی- حجت الاسلام دوستار، زیرساخت های فرهنگی و تبلیغی را در بعضی از طرح های سالم سازی سواحل ضعیف برشمرد و گفت: نباید در فصل تابستان تازه به فکر زیرساخت های فرهنگی و تبلیغی باشیم بلکه باید قبل از آغاز طرح این کار انجام گیرد.

به گزارش ایکنا از گیلان، حجت الاسلام والمسلمین صادق دوستار، رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان رشت امروز، 19 خرداد در اولین جلسه ستاد ساماندهی سواحل که در فرماندار رشت برگزار شد، اظهار کرد: دریا و طبیعت در استان گیلان جذابیتی برای حضور مسافران ایجاد می کند که نباید از این فرصت غفلت کرد.

وی با اشاره به اهمیت برنامه های فرهنگی و تبلیغی در طرح سالم سازی دریا، عنوان کرد: در سنوات گذشته اعزام مبلغین به منظور اجرای برنامه های مشاوره مذهبی به درستی انجام شد، اما باید بیشتر روی این موضوع سرمایه گذاری شود.

رئیس تبلیغات اسلامی رشت، زیرساخت های فرهنگی و تبلیغی را در بعضی از طرح های 6گانه ضعیف برشمرد و گفت: نباید در فصل تابستان تازه به فکر زیرساخت های فرهنگی و تبلیغی باشیم و بلکه باید قبل از آغاز طرح این کار انجام گیرد.

زیرساخت های فرهنگی و تبلیغی در طرح های سالم سازی سواحل ضعیف است

حجت‌الاسلام دوستار، با تاکید بر لزوم ارزیابی کیفی برنامه های طرح سالم سازی، متذکر شد: با هم افزایی و استفاده از همه ظرفیت ها به کیفیت برنامه های سواحل توجه جدی شود.

این کارشناس دینی، با تشریح فعالیت های اداره تبلیغات اسلامی شهرستان رشت در سواحل، خاطرنشان کرد: اعزام روحانی، نشست مشاوره ای مذهبی و خانوادگی، پاسخ به مسائل شرعی، تبلیغات محیطی، چاپ و توزیع بروشور، اقامه نماز جماعت، پخش به موقع اذان و اجرای برنامه های متنوع فرهنگی و مذهبی در مناسبت های مختلف دینی و ملی از جمله فعالیت های تبلیغات اسلامی رشت در تابستان امسال سواحل خواهد بود.

سید محمد احمدی، فرماندار شهرستان رشت نیز، خاطرنشان کرد: در سنوات گذشته کمیته‌هایی به صورت متمرکز برای اجرای طرح‌های سالم سازی دریا و استفاده درست مسافران و شهروندان از این موهبت الهی تشکیل می‌شد که رسالت اصلی خود را انجام نمی‌دادند.

وی با بیان اینکه شرایطی را مهیا کنیم تا مردم ما بتوانند بهترین استفاده را از دریا و طبیعت آن داشته باشند، متذکر شد: با افرادی که قصد هنجارشکنی به‌ ویژه در مناطق ساحلی را داشته باشند برخورد قانونی می‌شود.

این مقام مسئول یادآور شد: تکلیف داریم شرایط را برای کسانی که می‌خواهند از دریا و ساحل استفاده موثری کنند فراهم کنیم، برای فراهم آوردن شرایط هم منتظر دیگران نباشیم.

احمدی، با بیان اینکه جان مردم برای ما خیلی ارزشمند است، تصریح کرد: دستگاه‌های متولی برای خدمت‌رسانی به مردم همواره پیشگام باشند و همه امور را مختص به یک دستگاه ندانیم، بلکه با تعامل و همکاری وظایف و اهداف را پیگیری کنیم.

انتهای پیام

captcha